Abioğlu Mühendislik

Hakkımızda

Başarımızın ardında, müşteri odaklı ve güven merkezli yönetim yaklaşımı yatıyor. Sektörde saygın ve güvenilir firmalardan biri olarak, kalıcı olma hedefi kuruluşumuzun değişmeyen amacıdır. Geleceğe emin adımlarla, Güvenle…

 

Abioğlu Mühendislik kurucusu Murat ABİ, 2005 yılından günümüze kadar çok sayıda köprü, karayolu-demiryolu, gölet, heyelan ve temel mühendisliğinde zemin problemlerinin çözümü konusunda mühendislik çalışmlarını başarı ile gerçekleştirmiş olup bu tecrübelerini kurucusu olduğu ABİOĞLU MÜHENDİSLİK bünyesinde devam ettirmektedir.

Projelerimizde insan odaklı çalışma esastır. Firmamız nezih ve insan yaşamını önemseyen, şehirleşme, ulaşım ve sosyal donatı alanları önemsenerek, bu kriterlere uygun faaliyetlerinizi sürdürmektedir.

Tüm çalışanlarımız ve siz değerli müşterilerimiz ile beraber güzel ve mutlu bir geleceğe…



Vizyonumuz

Firmamız, mühendislik sektöründe geleceğin lider firmalarından biri olmayı hedefler. Ülkemiz için ürettiğimiz katma değer ile sosyo kültürel zenginliğimizin arttırılmasında önemli katkısı olan yegane kuruluşlardan biri olmak nihai ve sürekli hedefimizdir.

Misyonumuz

Tüm çalışanlarımız ve siz değerli müşterilerimiz ile beraber güzel ve mutlu bir geleceğe…
Abioğlu Mühendislik olarak misyonumuz, uluslararası alanda değişen, gelişen yapı sektörü ve mühendislik tekniklerin sağladığı imkanlar ile sizlere en iyi hizmeti vermektir.